Workshops 

De workshops zijn gebaseerd op de gedragsanalyse. Tijdens de workshop worden leerlingen klassikaal uitgedaagd om na te denken over hun gedrag. Ze geven aan welke reactie zij zouden vertonen in bepaalde situaties. Deze situaties worden voorgesteld als casussen. Leerlingen worden zich bewust van het gedrag dat zij (onbewust) tonen. Hun gedrag geeft inzicht in hun natuurlijke kwaliteiten (talenten). De workshops zijn interactief en dynamisch.

Workshop Ken je Kleur! 

Ten behoeve van zelfinzicht van de indivuele leerling én meer inzicht in zijn/haar omgeving.  

Workshop Ken je Profiel! 

Ten behoeve van zelfinzicht van de indivuele leerling én meer inzicht in welk schoolprofiel het beste bij zijn/haar natuurlijke talenten past. We gaan naast het gedrag verder in op de talenten die benodigd zijn om bepaalde vakken gemotiveerd en succesvol af te kunnen ronden. 

Workshop Ken je Studie! 

Ten behoeve van zelfinzicht van de indivuele leerling én meer inzicht in welke studie het beste bij zijn/haar natuurlijke talenten past. We gaan naast het gedrag verder in op welke talenten worden aangesproken in welke opleidingen. Daarnaast doen we een quiz met betrekking tot functies en beroepen. De quiz bestaat uit het koppelen van natuurlijke talenten met vaardigheden die nodig zijn in bepaalde beroepen. Op deze manier worden ze zich bewust van het feit dat ze vooral een opleiding moeten kiezen die bij hun natuurlijke talenten past.