Bestellen!

Studiekeuzeboek: de sleutel naar de toekomst

Toekomstbepalende keuzes maken, als profiel – en studiekeuze, is niet eenvoudig. Uw rol als ouder in dit soort keuzeprocessen is van grote invloed. Een bewuste keuze maken is zeer belangrijk. Psychologisch onderzoek heeft uitgewezen dat slechts 5% van ons gedrag een bewuste of geplande keuze is. De rest is onbewust, ongepland en doe je op de automatische piloot. Ook bij het maken van een studiekeuze zijn dus onbewuste processen van invloed. Het is van belang dat u en uw kind zich hiervan bewust zijn.

Na het lezen van dit boek bent u beter in staat om in plaats van de rol van opvoeder op u te nemen, de rol van studiecoach in te vullen. Ook benieuwd welke psychologische processen zich afspelen tijdens het studiekeuzeproces? Kunt u wel wat tips en tricks gebruiken om uw kind beter te begeleiden naar de juiste studiekeuze? Bestel hier dan uw studiekeuzehulp voor slechts €22,- incl. verzendkosten (en BTW)!Bestelformulier

 

Studiekeuzeboek: de sleutel naar de toekomst.

Prijs € 22.00 (incl. BTW)
 

Uw gegevens

 
  
  
  
Man Vrouw
  
  
  
  

Ouder / Verzorger

Jonger dan 18 jaar? Dan dienen jouw ouders / verzorgers de onderstaande informatie in te vullen.

 
  
  
  
Man Vrouw
  

Opleidingsgegevens


 

Adres gegevens


 
  
  
 
 

Opmerkingen


 
  

  

Ondertekening

Door ondertekening verklaar ik mij akkoord met de Algemene Voorwaarden van Stichting Stivako te Amstelveen (gedeponeerd op 19 april 2012 onder nummer 40/2012 ter griffie van de Rechtbank Amsterdam). U krijgt direct een email toegestuurd met een bevestigingslink. Uw aanvraag wordt verwerkt zodra u de link heeft aangeklikt.

Jonger dan 18 jaar, dan meld ik hierbij mijn zoon/dochter aan voor de Student Profiel Analyse met rapport en advies.

 
Ik accepteer de Algemene Voorwaarden.