Welkom bij Stivako Educatie!

Stivako Educatie is onderdeel van het opleidingsinstituut stichting Stivako dat opleidingen verzorgt in de creatieve- en grafimedia sector. Stivako Educatie is in het leven geroepen om het onderwijsland in Nederland gaandeweg te optimaliseren. Wij zien in hoe belangrijk het kiezen van de juiste vervolgstudie is en starten daarom bij de toekomst: de jongeren van nu.  

Visie

Stivako Educatie streeft naar de continue en optimale ontwikkeling van gezond menselijk kapitaal.

Missie

Stivako Educatie maakt mensen bewust van hun persoonlijke kracht en natuurlijke kwaliteiten. Inzicht in deze kwaliteiten bevordert de persoonlijke ontwikkeling waardoor men in staat is om hun groeivermogen en potentieel optimaal te benutten.  

Kernwaarden

Door middel van deskundig en betrouwbaar advies bieden wij mensen inzicht in hun persoonlijke kracht en natuurlijke kwaliteiten. Stivako Educatie is resultaat- en relatiegericht en streeft naar het creatief en gericht ontwikkelen en inzetten van ieders kwaliteiten en potentieel om zo een zo groot mogelijke ontwikkeling te bewerkstelligen.

Samenwerking

Stivako:  waarvan Stivako Educatie een onderdeel is.

4strax: 4strax is een initiatief van twee broers Stanley en Elmer Schmidt die hun kennisgebieden samen brengen, ICT en onderwijs. 4strax maakt informatie rondom studeren en het studiekeuzeproces toegankelijk. In opdracht van decanenkringen in de regio's Amsterdam, Alkmaar en Haarlem en in samenwerking met MBO scholen, hogescholen en universiteiten organiseert 4strax voorlichtingsavonden.

Muldis: Procesondersteuning door middel van Informatietechnologie. 

Thomas International: aanbieder van HR assessments als gedragsanalyses, teamanalyses, capaciteiten tests, 360 feedback en emotionele intelligentie. 

Europese Projecten 

Samen met een Franse partner, IGS- Ecoles en een Belgische partner UCLL (Universiteit College Leuven Limburg) werken wij aan een project met betrekking tot het studiekeuzeproces van middelbare scholieren. Meer informatie over dit project kunt u opvragen via info@stivako-educatie.nl