Gedragsanalyse

De gedragsanalyse waarmij wij werken is de Persoonlijke Profiel Analyse (PPA), een bekend instrument in het bedrijfsleven. De analyse wordt onder meer gebruikt om de juiste persoon te selecteren, teams samen te stellen en om problemen binnen de organisatie op te lossen. 

Naast organisatiedoeleinden kan de PPA ingezet worden om de individuele persoon meer inzicht in zichzelf te geven. U meet uw eigen kennis, vaardigheden en houdingsaspecten als ouder of verzorger. U krijgt een helder inzicht in de achtergrond van uw eigen natuurlijke kwaliteiten en u kunt heel duidelijk zien welke van deze kwaliteiten u inzet tijdens de opvoeding van uw kind(eren).  Dit geeft u inzicht hoe u zich in de rol van ouder verder kunt ontwikkelen. Uiteraard kunt zich ook in een andere rol verder ontwikkelen als u weet wat uw talenten zijn. 

Snel en accuraat

Het invullen van de Persoonlijke Profiel Analyse duurt gemiddeld ± 8 minuten. Met de basis PPA rapportage beschikt u dan over een gedragsprofiel van de persoon waarin sterkten en mogelijke beperkingen, wijze van communiceren, waarde voor de organisatie, motivatoren, de grootste vrees en het gedrag onder druk naar voren komen. De vragenlijst (1 A-4) is eenvoudig en snel in te vullen waarna de resultaten al binnen 24 uur aan u kunnen worden teruggekoppeld.

U kunt de PPA gebruiken om de competenties (kennis, vaardigheden en houdingsaspecten) van uzelf als ouder(s) of verzorger(s) te meten. Hierdoor kunt u beter bepalen hoe u uw kind kan begeleiden bij de opvoeding. De analyse is toegankelijk, gemakkelijk in gebruik en geeft u meteen inzicht in uw eigen persoonlijkheid. Een wisselwerking tussen uw PPA en de PGA/SGA van uw zoon/dochter geeft het meeste inzicht in waarom en hoe u en uw kind op elkaar reageren en hoe jullie met elkaar communiceren.

Meer informatie over de methodiek van de gedragsanalyse

Wil je de SGA aanvragen? Bekijk dan eerst welke versie u wilt bestellen en vraag de analyse dan aan! 

Meer informatie?

Maak gebruik van het contact-formulier om meer informatie te vragen.
De leveringsvoorwaarden vindt u hier.